Van de Craats Partycervice 25 jaar De Veenderhoeve!

Van de Craats partyservice heeft dit jaar zelf iets te vieren. Partyrestaurant De Veenderhoeve bestaat 25 jaar. De Gelderse hoeve dateert uit 1867 en staat in het plaatsje De Klomp, net buiten Veenendaal. Door een ingrijpende verbouwing werd de boerenschuur omgetoverd tot een authentieke en knusse ruimte. Sinds 1986 zijn er al heel wat feesten en partijen gehouden. Talloze bruidsparen hebben de afgelopen 25 jaar hun bruiloft in De Veenderhoeve gevierd. Maar de locatie leent zich ook uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten, zoals lunches, borrels, vergaderingen en presentaties. De Veenderhoeve heeft een sfeervolle zaal. Door de authentieke ramen is er een prachtige lichtinval. Sinds kort kan de ruimte ook gebruikt worden voor de voltrekking van het huwelijk. Bij de gemeente Ede kan hiervoor een vergunning worden aangevraagd.

Chalet Waterloo

Naast De Veenderhoeve heeft Van de Craats nog een partyrestaurant. Chalet Waterloo in Leusden ligt in een prachtige omgeving. Deze locatie heeft twee zalen. De Waterloozaal biedt ruimte aan ongeveer 200 personen en in de Napoleonzaal kan een gezelschap van ongeveer 75 man terecht. Door de afscheiding tussen de twee zalen weg te halen, ontstaat er één grote ruimte, waar wel 300 mensen in ontvangen kunnen worden.

Culinair

Van de Craats streeft er altijd naar om een goede en creatieve invulling te geven aan het culinaire gedeelte van de feesten en bijeenkomsten die in De Veenderhoeve of Chalet Waterloo gehouden worden. Gerechten en hapjes worden op een originele wijze gepresenteerd aan de gasten en uiteraard altijd bereidt met ingrediënten van goede kwaliteit. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een barbecue, een geserveerd diner, een dinerbuffet of een bittergarnituur, Van de Craats wil gasten altijd verrassen en laten genieten. Zowel De Veenderhoeve als Chalet Waterloo zijn voorzien van airconditioning. Op beide locaties is ook een geluidsinstallatie aanwezig en kan er gebruik worden gemaakt van draadloze internetverbinding. Daarnaast is er een beamer, scherm en een flipover beschikbaar.

Al ruim twintig jaar verzorgt Van de Craats Partyservice ook catering op locatie. Dit kan bij grote evenementen, maar ook diners of feesten bij mensen thuis of bij bedrijven. Zij verzorgen niet alleen het culinaire gedeelte, maar kunnen ook helpen bij het vinden van de juiste locatie en de aankleding van die locatie.

Nieuwe catering thema‘s

Van de Craats werkt continu aan nieuwe concepten. Zo is het mogelijk om te gaan dineren bij de boer. Gasten worden ontvangen bij een agrarisch bedrijf en krijgen daar bijvoorbeeld in de stal of op het erf een heerlijk diner geserveerd. Dit bestaat grotendeels uit producten uit de streek of van het seizoen. Daarnaast kunnen bedrijven dagverse maaltijden bestellen die per portie verpakt worden. Dit is ideaal voor als er ‘s avonds nog vergaderd wordt of werknemers nog cursus moeten volgen. Momenteel werkt Van de Craats aan een duurzame lunch. Binnenkort moet het mogelijk worden om duurzame sandwiches te bestellen voor een aantrekkelijke prijs.

Voor meer informatie over Van de Craats partyservice kunt u terecht op
www.party-congres.nl