Succes in reclame, de veconet formule

Ze zijn een ambitieus en ondernemend reclamebureau. Met een eigenzinnige aanpak heeft Veconet een succesformule in handen: De Veconet Formule! Het geheim achter deze formule is volgens eigenaar Stefan Verschoor heel simpel: "Voordat we aan een opdracht beginnen gaan we eerst op de stoel van de klant zitten, van daaruit bedenken we een passende reclame-uiting of internetoplossing."

De succesfactor van goede reclame draait volgens Verschoor niet alleen om de uitvoering van een opdracht. Het is juist van groot belang hoe het doel van de klant wordt bereikt. Verschoor: "We maken prachtige producten en campagnes. Hier gaat een persoonlijk maatwerktraject aan vooraf. Waarom wil een klant een nieuwe website, een brochure of een complete reclamecampagne? We kijken eerst of deze reclame-uiting wel bij het bedrijf en het uiteindelijke doel past. We denken op de lange termijn, alles moet kloppen."

Reclame en internet

Veconet heeft alle expertise in huis op het gebied van reclame en internet. "Een topcombinatie", zegt Stefan Verschoor met trots. In een creatief team wordt hard gewerkt aan diverse projecten op het gebied van print en online communicatie. Art director Daphne Schipper: "We maken brochures, advertenties en magazines, maar we ontwerpen ook websites of een complete huisstijl voor onze klanten." De klanten van Veconet zijn bedrijven binnen het MKB, maar ook grotere ondernemingen. De klantengroep bestaat volgens Daphne uit zeer diverse branches, onder andere een woningcorporatie, een kinderdagverblijf, een installatiebedrijf, een scooterzaak en een babyspeciaalzaak. Bedrijven die een nieuwe impuls nodig hebben kunnen ook terecht bij Veconet. Van out of the box brainstormen tot het uitwerken van een compleet nieuw idee. Alles is mogelijk.

"Enigszins eigenzinnig en gedurfd, maar daardoor juist zeer vernieuwend en succesvol."

Ondernemersmentaliteit

Om goed mee te denken met de klant is een creatieve ondernemersgeest van groot belang. "Ik denk als een ondernemer en stort me met hart en ziel op de business van mijn klanten. Ik geef ze ook ongevraagde adviezen buiten de opdracht om. Als ik zie dat er binnen een bedrijf iets beter kan, dan zeg ik dat. Meestal wordt dat zeer gewaardeerd", legt de enthousiaste eigenaar uit. Veconet pakt het anders aan dan andere reclamebureaus. Enigszins eigenzinnig en gedurfd, maar daardoor juist zeer vernieuwend en succesvol. De ondernemersmentaliteit van Stefan en het creatieve team geeft het bloeiende bedrijf een aantal belangrijke kernwaarden. "We zijn eerlijk, ‘afspraak is afspraak‘. We zijn geen zwevers, maar doeners. Dat wil zeggen dat we staan voor snelheid, we houden van aanpakken. In elk project zijn we ondernemend en betrokken vanaf de beginfase tot het eindproduct."

Bekijk www.veconet.nl of bel voor een afspraak 0318 - 627 150