Mouse Support - "Een man weet pas wat hij mist, als zij er niet is." (De Dijk)

Hetzelfde geldt voor een manager als hij zijn secretaresse moet missen. Maar dat is volgens Tineke Schreuder van Mouse Support niet meer nodig. In 2003 is zij gestart met haar bureau voor secretariële dienstverlening en management ondersteuning. Mouse Support biedt uitkomst op het moment dat u of uw organisatie (extra) capaciteit nodig heeft.

In de afgelopen 8 jaar is Mouse Support al veel ondernemers van dienst geweest. Het dienstenpakket van Mouse Support heeft ook alles te maken met het thema van deze uitgave. Een van de specialiteiten van Tineke is haar gevoel, kennis en ervaring op het gebied van presentatie. Deze kennis en ervaring word ingezet op het gebied van bewaking van de huisstijl in alle uitingen van een bedrijf, het doorvoeren van herkenbaarheid (originele ideeën) en naamsbekendheid (image) bij nieuwe activiteiten. Met ingang van 2012 gaat Tineke naast Mouse Support haar kennis op het gebied van imago inzetten met haar nieuwe bedrijf stile di MOUSE . Met dit bedrijf specialiseert zij zich op het gebied van presentatie van de medewerker in zijn/ haar functie bij de organisatie. "In mijn werk heb ik niet alleen met de procedures bij organisaties te maken, maar juist ook met de mensen die vorm moeten geven aan een organisatie. Door persoonlijke veranderingen, reorganisaties etc. zijn managers en secretaresses op zoek naar hun eigen imago. Of er wordt van een manager, na zijn promotie tot leidinggevende, verlangd dat hij zich zakelijker gaat kleden. Hierbij is het belangrijk dat hij/zij niet zichzelf kwijt raakt of een imago opgelegd krijgt.

De doelgroep is de zakenman en -vrouw. Zij kunnen bij stile di MOUSE terecht voor kleur- en stijladvies, garderobeplanning en een personal shopper. Aangezien veel mannen niet van shoppen houden kunnen ze desgewenst het kledingadvies aan de hand van voorbeelden van actuele mode/ merken in een hand-out krijgen. Het kleinste detail maakt het grootste verschil. Als je weet wat jouw figuur- en kledingstijl is dan ben je in staat om na een advies zelf aan de slag te gaan. De hand-out die je krijgt na het advies kun je gebruiken als naslagwerk, als je het even niet meer weet.

Bij Mouse Support is er steeds meer behoefte aan een ruimte om bezoekers te ontvangen, bij stile di MOUSE aan een ruimte voor het geven van workshops. Om deze redenen vestigt Tineke zich in het 2e kwartaal 2012 in haar nieuwe bedrijfspand, in project De Fontein in Ede, dat momenteel in aanbouw is.

www.mousesupport.nl