Loes4Style

Onder de naam Loes4Style adviseert Loes van Griethuysen bedrijven en particulieren op het gebied van bloemwerk en interieur. Variërend van complete arrangementen en metamorfoses tot een simpel "gek" of klassiek boeket. Daarbij is uitstraling en presentatie natuurlijk van groot belang! Op verzoek maakt zij bruids - en rouw arrangementen, regelt zij de aankleding van feesten en partijen.

"Voor iedere gelegenheid haal ik verse bloemen bij de veiling. De ene keer is dat voor een bruid die op haar huwelijksdag een prachtig boeket wil hebben. De andere keer voor iemand die afscheid moet nemen van een dierbare. Ook daarbij hoort een persoonlijk bloemwerk.&

Het atelier van Loes is geen gewone winkel. U kunt uitsluitend op afspraak terecht, maar Loes komt ook desgevraagd bij u thuis.

Naast particulieren kunnen ook bedrijven en zorginstellingen bij Loes terecht voor bijvoorbeeld de aankleding van de receptie of vergaderruimte.

"Onlangs heb ik de entree van een ziekenhuis met mooie, niet van echt te onderscheiden, zijdebloemstukken aangekleed."

Het bekende gezegde "Less is more" is een belangrijk kenmerk van Loes4Style. Liever één mooie blikvanger in huis dan kleine dingen die het al snel druk maken.

"Ik maak alles op maat en volledig naar wens van de klant. Goede service en persoonlijke aandacht zijn voor mij als zelfsprekend."

Naast het bloemwerk is Loes gediplomeerd kok en geeft zij ook nog privé- kooksessies voor kleinere groepen.

U kunt haar 5 dagen per week bereiken op 06-10111567 of via info@loes4Style.nl

Meer zien van haar werk? Kijk dan op www.loes4style.nl