Bunt groep laat organisaties en personen groeien

Bent u ondernemer, leidinggevende of medewerker? Dan valt er nog genoeg te groeien. Daar is drs. T. (Teunis) Bunt van overtuigd. Teunis is het gezicht achter Bunt Groep. Bunt Groep is een verzamelnaam voor Bunt Management en Bunt Persoonlijke Ontwikkeling. Teunis is een sparringpartner met de ervaring van een ondernemer en de kwaliteiten van een docent. Een specialist op het gebied van management, organisatieprocessen, verkoop en communicatie. Betrek Bunt Management bij uw groeiplannen van uw organisatie en boek succes!

Vanuit het bedrijfsleven kregen we steeds vaker de vraag of wij iets konden betekenen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en/of psychosociale begeleiding. Bent u op zoek naar persoonlijke ontwikkeling of heeft u behoefte aan psychosociale begeleiding? Betrek dan Bunt Persoonlijke Ontwikkeling daarbij en ervaar de persoonlijke groei.

Trainingen

Bunt Management geeft management-, verkoop- en communicatietrainingen. Bunt Persoonlijke Ontwikkeling geeft trainingen gericht op het gedrag van personen.

Praktische trainingen, waarin rollenspelen en praktijkopdrachten centraal staan. De cursisten leren vaardigheden meteen in de praktijk te brengen. Een enorme stimulans voor persoonlijke en zakelijke groei.

Organisatieadvies

Bunt Management ondersteunt organisaties bij uiteenlopende vraagstukken. Het gaat om de afstemming tussen de belangen van individuen en van de organisatie. Adviesterreinen zijn management, organisatieprocessen, verkoop en communicatie in de breedste zin van het woord.

Coaching

Bunt Management helpt mensen en organisaties meer uit zichzelf te halen. Ervaren coaches helpen veranderingen tot stand te brengen en vaardigheden in de praktijk te brengen. Bunt Persoonlijke Ontwikkeling geeft coaching op persoonlijk gebied. Bunt Persoonlijke Ontwikkeling begeleid o.a. mensen bij hun zoektocht naar de juiste baan of mensen die juist meer willen opkomen voor zichzelf, het "nee" zeggen, of gedragsverandering.

Het motto van Bunt Groep: al doende leert men en al lerende groeit men.

Drukte. Stress. Tijd tekort. Mensen die je had moeten bellen. Dingen die je bent vergeten. Acties die je ineens te binnen schieten. "Allemaal Stuff", glimlacht trainer drs. T. (Teunis) Bunt, en hij belooft dit uit te leggen. Binnenkort start de effectieve training Timemanagement weer.

De eendaagse training Timemanagement geeft Bunt in verschillende regio‘s. Overal is de training een succes. "We zijn allemaal druk, komen zelfs tijd tekort. Op ons bureau liggen grote stapels post. En wat erger is: ons hoofd zit vol met dingen die we moeten doen en die we hádden moeten doen", typeert Bunt. "Als we voor de zoveelste keer onze mail checken, gaat net de mobiele telefoon. Zelfs als we op zaterdag bij de bakker staan, schieten er ineens dingen door ons hoofd die we niet mogen vergeten. Het lijkt wel alsof we altijd tijd tekort komen."

Weg met die Stuff

En dat is nou net waar Bunt niet in geloofd. Sterker nog, na een dag training geloven ook de deelnemers er niet meer in. Bunt traint ze in de GTD-methode, wat staat voor Getting Things Done. Want dáár wringt de schoen. Als het overzicht ontbreekt, ben je minder productief. Je hoofd moet leeg zijn, daar hamert Bunt op. "Dingen waar we steeds aan moeten denken, bijvoorbeeld onverwerkte mailtjes, beïnvloeden onze prestaties. We zijn niet helder meer. Daarom noemen we het Stuff."

Heel concreet

In de training gaat Bunt samen met de deelnemers kijken hoe zij hun werk beter kunnen organiseren. Nee, het blijft niet bij vage ideeën. Dóen, dat is het motto. En daarom krijgen de deelnemers concrete tips. Daarbij vallen termen als het Stuff-bakje dat dagelijks leeg moet, beheersing van de informatiestroom, categoriseren van taken, projecten die in stukjes gehakt worden, andere Outlookinstellingen, etc. De ervaren manager doorspekt zijn trainingen met vele praktische voorbeelden en op z‘n tijd een kwinkslag.

Elke dag plezier van

De eenvoudige, effectieve methode is een eyeopener voor de deelnemers. Hier kunnen ze meteen mee aan de slag! De meeste boeken nog dezelfde week hun eerste winst. Ze zijn productiever, kunnen zich beter concentreren en hebben voor hun gevoel meer tijd. "Timemanagement? Daar krijg je elke dag plezier van!", belooft Bunt.

De training Timemanagement duurt een dag en kost per persoon € 495,- ex. BTW. Kijk op www.buntgroep.nl voor data en tijden én schrijf u meteen in.

www.buntmanagement.nl