Ede Actueel, zakelijk magazine in de regio Ede

Beste Edese ondernemer,

Dit voorjaar kunt u genieten van alweer de zesde editie van Ede Actueel, hét magazine voor ondernemend Ede. Wij zijn er trots op dat steeds meer lokale ondernemers de combinatie van ons magazine en de daarbij behorende netwerkborrel waarderen. Het is geweldig om te zien hoe deelnemers, uit verschillende bedrijfstakken, elkaar en elkaars bedrijf beter leren kennen.

‘Achter de schermen’, is deze keer het thema van ons blad. Dit heeft alles te maken met elkaar leren kennen. Wie is er niet benieuwd naar wat er zich daadwerkelijk afspeelt binnen een bedrijf of organisatie? Wat wordt er gemaakt? u krijgt interessante informatie die u niet mag missen.

In deze editie leest u onder andere een mooie bijdrage van de Gemeente Ede. Een verslag van een werkdag uit het leven van burgemeester Cees van der Knaap. Wij stellen de bijdrage van de gemeente Ede zeer op prijs!

De zesde netwerkborrel wordt weer een smakelijke bijeenkomst. Christian Weij, van puur-e, verzorgt de hapjes en de drankjes. We gaan genieten van heerlijke streekproducten, terwijl de deelnemers elkaar beter leren kennen en wellicht mooie zaken doen.

Tot slot het thema voor de editie najaar 2012 ‘Groei en innovatie’. Als ondernemer wilt u ongetwijfeld groeien of vernieuwen. misschien brengt u dit jaar wel een innovatief product of dienst op de markt. Dit kan ook vernieuwing van een bestaand product zijn of het aanpassen van uw productielijn. Wellicht bent u van plan meer personeel aan te nemen, een mooie samenwerking aan te gaan of zelfs een bedrijf over te nemen. Ede Actueel wil het graag weten! Neem gerust contact met ons op als dit thema u aanspreekt. Ons platform is er voor u!

Groeten uit Ede!


Stefan Verschoor
Initiatiefnemer Ede Actueel