Telpoin Benelux B.V.

Landelijke inbouw op locatie

Telpoint Benelux is een ervaren en flexibel bedrijf met een enthousiast team van mensen. De jarenlange ervaring in de auto- en telecom-branche staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau en een hoog servicegehalte.

Als totaalleverancier bieden wij een breed scala aan producten en diensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. telecomproducten, handsfree carkits, navigatiesystemen, alarmsystemen, ritregistratiesystemen en multi media oplossingen. Telpoint biedt een unieke landelijke inbouwservice aan; Onze gecertificeerde inbouwspecia-listen komen op locatie (bij u voor de deur) om de diverse hardware vakkundig in te bouwen in voer- en vaartuigen, waarbij kwaliteit, service en scherpe prijsstelling onze standaard kenmerken zijn.

Mede door onze veel bezochte internetsite www.carkit.nl is Telpoint een grote speler op het gebied van handsfree carkits en inmiddels bekend als de handsfree specialist van Nederland. U kunt bij ons terecht voor het inbouwen van één auto tot het projectmatig inbouwen van honderden voertuigen voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Vaste en mobiele telefonie

Om u maximaal gemak te bieden voorzien wij u graag in het leveren en aansluiten van alle mogelijke mobiele telefoonabonnementen en mobiele telefoons. Het grote voordeel is dat wij onafhankelijk zijn en de markt overzien, waardoor wij u dus op maat kunnen adviseren. De hectiek van de telecommarkt zorgt vaak voor ergernis en frustratie. Wij houden het transparant en zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u probleemloos kunt communiceren en mobiel kunt werken en dat noemen wij ontzorgen.www.carkit.nl
www.telpoint.nl