Go Asian kookt voor u...zo is overwerken lekker en gezond!

Beste ondernemer,

Wij zijn Go Asian en willen ons graag aan u voorstellen. Misschien kent u ons al van onze terriyakibeef met noodles die u tijdens uw lunchpauze eet (Media Markt). Mogelijk heeft u over ons gehoord van een collega. Samen met hem eet u nu de sukiyaki-zalm met witte rijst na een vergadering (VWG Nijhof Accountants). Of u bezocht met 399 anderen een schoolreünie. Daar richtten wij de gymzaal in tot een Oosterse dinerruimte en verzorgden wij het eten met hapjes voor 400 gasten. (Koning David School te Ede). Wellicht heeft u meegedaan met het Go Asian-tennistoernooi, een gezellige avond waar tennis en heerlijke Japanse sushi samenkomen. (Tesqua).

Take away, Go Asian style

Wij zijn Go Asian en werken volgens een take away-concept. Wij maken sushi en koken uw take away-maaltijden met 'knapperige groenten'. Waarom knapperige groenten? Omdat wij geloven in verse groenten die hun vitamines behouden en waardoor zij hun pure, lekkere smaak behouden. Daarom snijden, koken en bereiden wij álles zelf op moment van uw bestelling. Onze sauzen zijn zelf gemaakt en hebben een pure smaak (dus geen smaakversterkers in onze keuken) en natuurlijk mag Aziatisch eten ook wel een beetje pittig zijn… Kijk op onze nieuwe website voor het hele menu.

Cateringevenementen

De afgelopen 5 jaar hebben wij veel bijzondere cateringevenemen-ten mogen organiseren. Wij (en onze opdrachtgevers) vonden dit zo leuk, dat wij deze zomer van start zijn gegaan met Go Asian Catering! Hiermee komt Go Asian ook nu ook naar uw toe: van een kleine traktatie op uw werk, tot een grote schoolreënie...Alles is mogelijk, wij denken graag met u mee! Kijk op onze nieuwe website voor ideeën voor uw catering.

Ede Actueel Netwerkdiner

Tot slot, samen met Veconet organiseren wij een netwerkdiner om deze editie van Ede Actueel te vieren. Wij bedanken via deze weg Ede Actueel en hopen dat de genodigde gasten zullen genieten van onze gezonde Vietnamese fondue. Alvast aangenaam kennis gemaakt te hebben!

Met smakelijke groeten,
Go Asianwww.goasian.nl