Een andere kijk op gezondheid met Body Control

Body Control is de wegenwacht van het lichaam. Goed onderhoud is belangrijk maar soms gaat het mis en heb je hulp nodig. Bij het Body Control concept wordt apparatuur gebruikt waarmee op een snelle en medische verantwoorde manier uw lichaam in een goede conditie wordt gebracht.


We kennen het allemaal: te veel werk te weinig beweging en onregelmatig eten. Al 100 keer heeft ons lichaam signalen gegeven dat we er iets aan moeten doen, maar waar halen we die tijd vandaan! Negeren dus en gewoon doorgaan. Intussen raakt ons lichaam steeds meer uitgeput met als gevolgen hoofdpijn, burn-out, vermoeidheid, rusteloosheid, stress en een toename van het gewicht. Door deze leefwijze functioneert het lymfevatenstelsel niet meer zoals het hoort omdat er één of meerdere blokkade’s zijn ontstaan. Afvalstoffen worden niet meer afdoende afgevoerd en de problemen stapelen zich steeds verder op. Body Control kan door middel van het Myo-Balance en het Lymfo-Balance systeem de oplossing zijn voor dit probleem!

Myo-Balance

Met de Myo-Balance raakt u op verantwoorde wijze snel de nodige centimeters kwijt. Faradische golven zorgen ervoor dat de spieren zich zonder enige inspanning samentrekken. Deze behandeling kost u ongeveer een half uur van uw kostbare tijd, maar staat gelijk aan 2 à 3 uur actief sporten. Met deze individuele behandeling verbrandt u in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt en de doorbloeding verbetert.

Lymfo-Balance

De Lymfo-Balance kan op 20 verschillende lymfeknopen doormeten of er blokkade's in het lichaam aanwezig zijn. De blokkades worden doormiddel van lymfedrainage opgeheven. Op deze manier verdwijnen de opgehoopte afvalstoffen uit uw lichaam, zodat u weer lekker in uw vel zit. Voor deze behandeling wordt een uur uitgetrokken.

Beide behandelingen worden in kuurverband uitgevoerd die persoonlijk met u wordt besproken en is zowel voor mannen en vrouwen geschikt.www.ede.bodycontrol.nl